KUNDER

Trykkerier – Emballagetrykkerier – Reklamebureauer –      Grossister/Forlag/PrintbrokereTrykkerier store som små er en vigtig kundegruppe og vi leverer et bredt sortiment til  jeres opgaver, uanset om det er i A4 ark eller 14km lange ruller. Vi har de hvide kvaliteter samt alverdens farver, tykkelser og overflader. 

  • Rulletrykkerier –Indenfor rotation leverer vi til heatset, tøroffset og coldset; dybtryk og flexo, formulartrykkerier samt til pose- og konvolutproducenter.
  • Arktrykkerier – Vi dækker produkter til alle tryktyper indenfor både konventionel offset, serigrafi og storformat. 
  • Digitaltrykkerier – Vi leverer både ark og ruller til de førende digitale trykmaskiner 

Emballagetrykkerier er anden vigtig kundegruppe, som vi fokuserer stenhårdt på at yde den bedste service og vejledning, så både visuelle og tekniske parameter overvejes så slutproduktet bliver både flot og præsentabelt. Vi er opmærksomme på, at det samtidigt skal fungere effektivt i hele produktionsprocessen fra tryk, stans, klæb, limning og pakning.  

Reklamebureauer   Vi har kompetencen og erfaringen til at hjælpe reklamebureau og in-house marketingsafdelinger med vejledning og ideer til kreative, flotte og funktionelle løsninger.  Så uanset om det drejer sig om materialer til direct marketing, tilbudsaviser, POS, bøger og hæfter, etiketter, mærkning, æsker, fødevare og non-food emballage, high-end produkter, bijouterie, konfiture, in-door/out-door reklame, gavepapir og meget mere. Så vi har kvaliteterne samt ideer og tilbyder gerne prøveark til godkendelse hos slutkunder.

Grossister, forlag og printbrokere Som foretrukket, helejet dansk papiragentur repræsenterer vi mange europæiske papir- og kartonproducenter. Vi leverer handelsprodukter, der lagerføres af førende finpapirgrossister, vi betjener printbrokere med råd og vejledning, ligesom vi har langvarige og tætte samarbejder med forlagsbranchen.